Eva's Roedel neemt momenteel geen nieuwe klanten aan voor de uitlaatservice. Uitlaatservice

Wanneer je niet zelf in de gelegenheid bent om de hond uit te laten doordat je bijvoorbeeld zelf aan het werk bent, een dagje uitgaat met je gezin of omdat je slecht ter been bent, dan is een uitlaatservice een goede uitkomst voor jou en je hond. Zo kun je je hond de beweging geven die hij nodig heeft. Lekker ravotten met andere honden, rondsnuffelen en genieten van een mooie wandeling.

Is dit wat je zoekt? Lees hieronder verder...


Kennismaken

Allereerst wordt er kennisgemaakt met jou en je hond. Dit gebeurt bij jou thuis, zodat ik een goed beeld krijg van jouw hond.

Je kunt dan aangeven wat het karakter van de hond is en hoe hij zich over het algemeen gedraagt.

Tijdens dit gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken met betrekking tot de dienst waar je graag gebruik van wenst te maken en stellen we een sleutelcontract op, zodat ik de hond bij jou kan ophalen en weer thuisbrengen.


Eerste wandeling

De eerste wandeling is gratis! Tijdens deze wandeling loop jij samen met jouw hond mee.  Dit is om samen te kijken of hij zich op zijn gemak voelt binnen de roedel en ook heb je dan ruim de tijd om eventuele vragen aan mij te stellen.


Vervolgens...

Kan jouw viervoeter zo vaak met mij mee als je wenst!

Ik haal hem bij je thuis op en vervoer hem in een speciaal ingerichte bus, waarin hij bij de rest van de honden in het ruim kan, of in een hokje apart. Zorg dat je een handdoek bij de deur achterlaat, dan zorg ik ervoor dat hij handdoek-droog wordt afgeleverd!

De wandelingen zullen minimaal een uur zijn. Er zijn twee uitlaatmomenten: +/- 10:00 uur en om +/-12:15 uur.

Afhankelijk van het karakter van jouw hond en het aantal honden in de roedel bepalen we op welk tijdstip jouw hond meegaat.


Feedback

Dagelijks zal ik tijdens of na de wandeling een update geven.
Ook plaats ik regelmatig foto's en/of video's op mijn social media, zodat je kunt 'meekijken' met de avonturen van jouw hond samen met de andere roedel-leden.

Tarieven

€135,00 voor 1 hond per 10 wandelingen.
€240,00 voor 2 honden, op hetzelfde adres, per 10 wandelingen.

 

Al de genoemde tarieven zijn inclusief btw. 

Minimale vereisten om mee te kunnen met Eva's Roedel:
Je woont in Groningen. Je hond dient minimaal 7 maanden oud te zijn, anders wordt het een te grote belasting voor het dier. Ook zal hij de basisbeginselen van gehoorzaamheid onder de knie moeten hebben om goed bij de roedel te kunnen blijven. Je hond dient gevaccineerd te zijn.